Preview 1 van de nieuwe Twinmotion is beschikbaar. De verwachting is dat de nieuwe versie rond eind oktober uit zal komen.

Deze update heeft een paar mooie nieuwe mogelijkheden en een verandering.  Allereerst zal er vanaf nu geen trial versie meer beschikbaar komen voor Twinmotion. Wel komt er een community edition, met de beperking dat er op maximaal 2K gerenderd kan worden. Verder wordt een klein watermerk toegevoegd. Daarnaast zijn de Cloud access opties uit deze versie verwijderd.
Nieuw in de nieuwe versie van Twinmotion is Lumen. Dit is een nieuwe optie bij de renderinstellingen voor de realtime renderer. Deze is erg snel met indirect licht, reflecties en kan met beweging werken. De Pathtracer zal nog nauwkeuriger zijn, maar die heeft nog wel tijd nodig om te renderen. Het feit dat Lumen realtime is en in kwaliteit de Pathtracer kan benaderen met animatie ondersteuning, is erg interessant. Nog leuker is dat er geen speciale videokaart nodig is, zolang je maar voldoende geheugen op de videokaart hebt. 

Neem voor vragen contact op met stefan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.