Ventuz is uniek in de markt van real-time 3D-visualisatie. Het pakket biedt een veelvoud aan mogelijkheden om real-time beelden te creëren. Deze 3D-visualisatie techniek kan iedereen gebruiken die op een hoogwaardige manier gegevens en informatie moet presenteren.

Als het gaat om interactie met content, is Ventuz uniek. Nooit eerder is het maken van touch-applicaties zo eenvoudig geweest. Door middel van eenvoudige drag and drop acties kan elke statische presentatie eenvoudig worden gewijzigd om te reageren op een ongelimiteerd aantal touchpoints zonder dat er programmeervaardigheden vereist zijn. Daarnaast laat de open structuur van Ventuz de applicatie makkelijk communiceren met databases. Ventuz werkt met de standaard aanraakprotocollen waardoor vrijwel elk interactieapparaat kan worden gebruikt.

Het pakket wordt gebruikt voor het maken van professionele presentaties, videowall-opstellingen, multitouch-applicaties en televisie producties. Ventuz garandeert de allerhoogste beeldkwaliteit gecombineerd met robuuste stabiliteit en maximale flexibiliteit. Met de intuïtieve workflow zijn programmeervaardigheden niet direct een vereiste.

Ventuz combineert de werelden van logica, animatie, compositing en ontwerp in een real-time 3D-omgeving.

Neem voor meer informatie contact op met Fons Bakker: +31-(0)20-3144410 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     

VENTUZ DIRECTOR VENTUZ DESIGNER VENTUZ RUNTIME

Privacy- en Cookiebeleid