Unreal Training

Unreal Engine Unreal Engine Courtesy of Zaha Hadid, Line Creative and Epic Games

Nieuw: Unreal cursus met focus op non-game gebruik

EpicGames Black Knockout Pantone


Vanaf nu verzorgen wij ook Unreal cursussen. De training is speciaal voor 3D ontwerpers die meer met Virtual Reality willen doen. Unreal is een game engine en biedt ook heel veel mogelijkheden voor andere toepassingen. Onze Unreal cursus is gericht op non-game gebruik en wordt verzorgd door een gecertificeerde Unreal Engine trainer. De training duurt twee dagen en is als volgt opgebouwd:

Basis Unreal
De eerste dag is gericht op het wegwijs raken in Unreal. De basis komt aan bod.

Eigen invulling
De tweede dag kan ingevuld worden naar eigen keus, afhankelijk van wat u wilt doen met Unreal. Hieronder volgen wat voorbeelden van modules die gecombineerd kunnen worden.

• Virtual Reality
De mogelijkheden van een VR project en waar rekening meegehouden moet worden. Tijdens deze module wordt een korte introductie gegeven over welke projectinstellingen het beste zijn voor VR en hoe zo snel mogelijk een VR project getest kan worden.

• Blueprints Interactiviteit basics 1
Visual scripting brengt een wereld vol mogelijkheden. Bij deze module wordt een korte uitleg gegeven over hoe eenvoudig een actor gemaakt kan worden met simpele functionaliteit.

• Blueprints Interactiviteit basics 2
Een specifiek onderdeel voor of met u maken. Dit kan bijvoorbeeld een simpele set-up zijn om muren een andere kleur te geven of om een deur open te laten gaan. Dit is ook mogelijk voor virtual reality.

• Materials
Een korte introductie van de material editor in Unreal Engine 4. Een material wordt op de meshes geplakt en bepaalt het visuele aspect. In UE4 wordt gebruik gemaakt van physically based rendering. Tijdens deze module nemen we samen een kijkje daar naar.

• Ray Tracing
Ray Tracing is sinds kort beschikbaar in UE4. Er zijn nog wel wat beperkingen en het is nog ‘work in progress’, maar het kan al mooie resultaten leveren.

• Licht functies IES en mist
In deze module wordt dieper ingegaan op specifieke lichten, lichtfuncties en hoe de height fog en atmospheric fog gebruikt kunnen worden.

• Sequencer en High Resolution screenshots introductie
Naast het maken van een interactieve ervaring is het ook heel makkelijk om een plaatje met hoge resolutie op te slaan of om een camera op te zetten die door de scene vliegt en er een video van maakt. In Unreal kan dit eenvoudig worden gedaan.

• Exterior rendering – Landscape + Lighting + Sounds
In deze module leert u hoe u makkelijk een landschap kan toevoegen aan uw level en hoe de lighting en eventueel geluid opgezet kan worden.

 

Neem voor meer informatie contact op met Stefan of Joep: 020 - 314 44 10.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Breadcrumbs

Privacy- en Cookiebeleid