Pano Full tour

Pano full tour Pano full tour Beelden Evermotion

Nog eentje dan voor de Panorama renderingen....


Dit is een voorbeeld wat we gemaakt hebben met uiteenlopende mogelijkheden voor de interactie met de verschillende panorama renderingen die we gebruikt hebben van een van de scenes die Evermotion beschikbaar heeft.

pano full tour

  • Als we linksboven beginnen hebben we nu een plattegrond toegevoegd, met daarin cirkels die aangeven waar je staat in het gebouw en waar de andere locaties zich bevinden. Je kunt ook direct in deze plattegornd klikken met je muis om te springen naar andere 360 renderings. 
  • Bovenaan in het midden staan thumbnails van alle 360 renderingen die aanwezig zijn in deze full tour. Je ziet ook een vinkje tevoorschijn komen bij beelden die je al bezocht hebt. Uiteraard kun je weer direct op de beelden springen om daar naartoe te gaan.
  • In het beeld zelf hebben we gewone hotspots gebruikt die een thumbnail laten zien van afbeelding die dan gebruikt zal gaan worden.
  • Links in het midden, hebben we ruimte gemaakt voor een logo, maar dat kun je natuurlijk overal neerzetten.
  • Tot slot onderaan de reguliere navigatie mogelijkheden. 

Leuk project om beter te begrijpen hoe dit allemaal werkt, maar nu op naar de niet-html varianten geschikt voor gebruik op android, ios telefoons en natuurlijk ook de HTC Vive, maar dan moeten we dus richting Unreal of Unity gaan. 

Als je vragen hebt of als we een van de soorten panorma toepassingen moeten maken, dan weet je ons te vinden.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Breadcrumbs

Privacy- en Cookiebeleid