UMC - Update

Een nieuwe update voor de Universal Material Converter is vandaag uitgekomen. Ik heb geprobeerd alle bugs/feature request te verwerken in deze update, maar er blijven er een paar liggen voor de volgende update!
Wat wel nieuw is in deze versie, is voornamelijk de VR mode. Zodra je het script gebruikt om naar Unity of Unreal te gaan, dan zou je deze optie altijd aan moeten zetten om te zorgen dat je materialen, en voornamelijk je diffuse textures, correct worden weergegeven.
Andere nieuwe toevoegingen zijn de ondersteuning voor het VRayOverrideMtl, de VrayMtlWrapper en speciaal aangevraagd, ondersteuning voor het GTA3 materiaal.
Ook een optie om dispersion uit te zetten tijdens de conversie, of om het aantal subdivs/samples van glossy effecten op een vast aantal te zetten.

Mocht je materialen willen kunnen omzetten vanaf de Autodesk Materials of een van de ondersteunde renderengines naar een willekeurige ondersteunde renderengine, kijk dan eens in onze webshop naar Universal Material Converter.

2 comments

 • Comment Link Joep dinsdag, 07 maart 2017 13:33 posted by Joep

  heb je een voorbeeld met wat er mis gaat, heb namelijk geen idee waar TINT heen zou moeten gaan of waar het nu mis gaat volgens jou

 • Comment Link Jacob Haverkamp donderdag, 12 januari 2017 19:04 posted by Jacob Haverkamp

  Goedenavond,

  Om Revit modellen te importeren in Unity exporteren we ze, laden ze in 3DSmax en met het AMC script zetten we de materialen om. Groot nadeel wat wij ondervinden is dat de TINT van het revit materiaal niet wordt meegenomen. Erg lastig! Is het UMC script hiervoor mogelijk een oplossing?

  Of hebben jullie een slimmere/snellere methode om revit modellen in Unity te laden?

  Ik ben heel benieuwd.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Privacy- en Cookiebeleid