Autodesk is wereldwijd gezien de grootste producent van de Media & Entertainment producten. Bekende producten zijn Maya, 3ds Max, MotionBuilder, Mudbox en SketchBook Pro. Daarnaast is Autodesk ook bekend vanwege CAD producten als AutoCAD, Revit en Inventor.

Autodesk levert 'losse producten' en suites. In een suite zijn een aantal producten gebundeld. De aanschafprijs hiervan is lager dan wanneer men de producten afzonderlijk aanschaft. Daarnaast is het mogelijk om Autodesk software te huren. Voordeel is dat de software snel en efficiĆ«nt kan worden ingezet voor bijvoorbeeld kortlopende projecten. Indien een project langer duurt dan kan de huurtermijn eenvoudig worden verlengd. 

Voor de Indie game developers is Maya LT een heel interessant product tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Iedere startup kan hiermee direct aan de slag zonder over een groot budget te schikken.

+31-(0)20-3144410 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3dsmax 250 maya 250
  mayalt

Privacy- en Cookiebeleid